Descobriu o perfeccioneu el busseig a la Costa Brava!

Disponibilitat i Reserves

Submarinisme a la Costa Brava

Perquè no aprofitar la vostra estada a l’Àmfora per iniciar-vos en submarinisme? És una de les novetats de la temporada 2018 : els proposem iniciacions o sortides de busseig a la Costa Brava !

Son principiants ? Cap problema : tots els matins, de 9h a 11h, podran fer la iniciació a la piscina del càmping sota la supervisió d‘instructors experimentats (activitat gratuïta i accessible a partir de 8 anys).Si es senten fortament atrets per aquesta disciplina o si s’hi volen dedicar en continuïtat, oferim la possibilitat d’obtenir el certificat « Open Water Diver » : els permetrà gaudir del submarinisme a qualsevol lloc del món.Son ja certificats o tenen una certa experiència en submarinisme ? El centre de busseig els proposa diferents cursos des del Advanced al Divemaster, per tal de perfeccionar o arribar a ser un expert bussejador. Tanmateix oferim algunes especialitats : Nitrox, Coves submarines, Naufragis, etc.

I ara … les sortides de busseig a la Costa Brava i el seu fantàstic litoral mediterrani ! L’escola els proposa formules ben variades, a diferents llocs : des de « Snorkel » a partir de 25€ fins el pack de 5 dies amb diferents opcions; també podran immortalitzar les seves aventures en fotos o vídeos(50€ inclou l’edició + pendrive).

Per més informació, cliquin al link del nostre col·laborador Guaita Diving : http://www.guaitadiving.com/