Descobriu o perfeccioneu el busseig a la Costa Brava!

Disponibilitat i Reserves
Benvinguts a Amfora

Submarinisme a la Costa Brava

Son principiants ? Cap problema : tots els matins, de 9h a 13h, podran fer les proves de iniciació a la piscina del càmping sota la supervisió directa d‘instructors experimentats (activitat gratuïta i accessible a partir dels 8 anys). Si es vol continuar experimentant les sensacions de respirar sota l’aigua, però, aquest cop en un entorn màgic, facin la seva reserva i a les 15:00 ens anem al mar. Cada client amb el seu instructor. Podran immortalitzar les seves aventures en fotos o vídeos.

Si es senten fortament atrets per aquesta disciplina o si s’hi volen dedicar en continuïtat, oferim la possibilitat d’obtenir el certificat « Open Water Diver » : els permetrà gaudir del submarinisme a qualsevol lloc del món.

Si son ja certificats o tenen una certa experiència en submarinisme Guaita Diving els proposa diferents cursos, des del Advanced fins al Divemaster, per tal de perfeccionar o arribar a ser un expert bussejador. Tan mateix oferim algunes especialitats : Nitrox, Coves submarines, Naufragis, …, etc.

I ara ??? … les sortides de busseig a la Costa Brava i el seu fantàstic litoral mediterrani, podran bussejar a vaixells enfonsats, coves submarines, i fins i tot dintre del programa de bussejos programats  hi ha la possibilitat de poder fer immersions, per a tots els nivells, a la Reserva Natural més important de Catalunya les Illes Medes. En aquest indret únic a la Costa Brava podràs veure una gran diversitat i quantitat de peixos, des dels grans Meros, les sempre esquives Milanes, les tímides Morenes, i dels impressionants bancs d’Espets, entre moltes d’altres varietats. No te’n penediràs, ¡¡¡ FES LA TEVA RESERVA JA !!!, telefonant al Centre de busseig  GUAITA DIVING, al núm. 650 87 85 43 o per  e.mail: info@guaitadiving.com.

¡¡¡ Places limitades !!!      ¡¡¡ Us hi esperem a  TOTS !!!

 

 Per més informació, cliquin al link del nostre col·laborador Guaita Diving http://www.guaitadiving.com/