Menú

Descobriu o perfeccioneu el busseig a la Costa Brava!

Disponibilitat i Reserves

Submarinisme a la Costa Brava

Son principiants ? Cap problema : tots els matins, de 9h a 13h, podran fer les proves de iniciació a la piscina del càmping sota la supervisió directa d‘instructors experimentats (activitat gratuïta i accessible a partir dels 8 anys). Si es vol continuar experimentant les sensacions de respirar sota l’aigua, però, aquest cop en un entorn màgic, facin la seva reserva i a les 15:00 ens anem al mar. Cada client amb el seu instructor. Podran immortalitzar les seves aventures en fotos o vídeos ( x només 25€ x família: inclou l’edició + llapis de memòria).

Si es senten fortament atrets per aquesta disciplina o si s’hi volen dedicar en continuïtat, oferim la possibilitat d’obtenir el certificat « Open Water Diver » : els permetrà gaudir del submarinisme a qualsevol lloc del món.

Si son ja certificats o tenen una certa experiència en submarinisme Guaita Diving els proposa diferents cursos, des del Advanced fins al Divemaster, per tal de perfeccionar o arribar a ser un expert bussejador. Tan mateix oferim algunes especialitats : Nitrox, Coves submarines, Naufragis, …, etc.

I ara ??? … les sortides de busseig a la Costa Brava i el seu fantàstic litoral mediterrani, podran bussejar a vaixells enfonsats, coves submarines, i fins i tot dintre del programa de bussejos programats  hi ha la possibilitat de poder fer immersions, per a tots els nivells, a la Reserva Natural més important de Catalunya les Illes Medes. En aquest indret únic a la Costa Brava podràs veure una gran diversitat i quantitat de peixos, des dels grans Meros, les sempre esquives Milanes, les tímides Morenes, i dels impressionants bancs d’Espets, entre moltes d’altres varietats. No te’n penediràs, ¡¡¡ FES LA TEVA RESERVA JA !!!, telefonant al Centre de busseig  GUAITA DIVING, al núm. 684.181.519 o per  e.mail: info@guaitadiving.com.

¡¡¡ Places limitades !!!      ¡¡¡ Us hi esperem a  TOTS !!!

 

 Per més informació, cliquin al link del nostre col·laborador Guaita Diving http://www.guaitadiving.com/