Tipus d'allotjament
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Arribada Sortida
Capacitat
2 i més
Opinió dels clients
/10
Estada del al
Resposta del càmping
Carrega més opinions

Un càmping a Girona
ideal per descobrir Catalunya

Arribada Sortida
Inici / Càmping Girona
Llegir més

Viviu una experiència especial en una ciutat pintoresca i elegant durant la vostra estada a la Costa Brava gràcies a Amfora, el vostre càmping prop de Girona!

Potser aquesta destinació no us és gaire familiar, fins i tot pot ser que us sigui totalment desconeguda!, però és LA ciutat que heu de visitar per sentir les vibracions 100 % catalanes.

En poques paraules, amb aquest càmping de Girona podreu descobrir una de les ànimes de Catalunya!

El millor càmping de Girona

Llegir més

Si us quedeu  a l’Amfora, trieu allotjar-vos al millor càmping de Girona.
Amb accés directe a la platja, un parc aquàtic de grans dimensions, equipaments recreatius i esportius, zones de relaxació i restauració,  mòbil homes i àmplies parcel·les, el nostre establiment respon, sens dubte, a totes les vostres expectatives.
Situat a Sant Pere Pescador, a 45 quilòmetres del centre de la ciutat de Girona i a la mateixa distància del coll del Pertús, des del nostre establiment podreu viatjar fàcilment per la Costa Brava i per tot Catalunya.

Llegir més

Al mateix càmping, gaudireu d’una zona arbrada i molt ben cuidada amb accés directe a la platja.


Mobile homes, bungalows, apartaments i parcel·les per a tendes de campanya, caravanes, autocaravanes i càmpers formen la variada i completa oferta d’allotjaments del nostre càmping de Girona. Tothom hi trobarà el que cerca per descansar i divertir-se durant un cap de setmana o unes vacances més llargues.

Llegir més

Quan us hàgiu instal·lat, podreu gaudir de tots els nostres equipaments de lleure, començant pel nostre parc aquàtic.

Està format per quatre piscines, una de les quals té forma d’àmfora en homenatge al nom del nostre establiment. També hi ha diversos tobogans aquàtics i una piscina infantil. Així, tant els més petits com els adolescents poden gaudir dels plaers de l’aigua i el bany sota la mirada divertida dels pares.

Càmping Amfora - L\'espai aquàtic - Vista de la piscina amb hidromassatge

Girona,
una ciutat plena de tresors

Llegir més

En l’aspecte pràctic, a la ciutat de Girona hi ha l’aeroport més proper al càmping Amfora. El centre comercial Espai Gironès us obre les portes per a les vostres compres. Sempre és pràctic quan es viatja amb poca cosa i es vol portar algun record als qui s’han quedat a casa! Especialitats locals, roba, artesania… segur que trobareu un article de record de les vostres fantàstiques vacances a la Costa Brava o un regal per fer.

Llegir més

Pel que fa al turisme, allotjar-se en un càmping a Girona us facilita la vida per descobrir i visitar aquesta meravellosa ciutat, a mig camí entre la costa i els Pirineus.

La ciutat està dividida en dues parts ben diferenciades, separades pel riu Onyar. Amb els seus falsos aires florentins, sobretot gràcies als seus xiprers i les seves cases de colors ocres i vermells, us encantarà recórrer els seus carrerons i calls, en particular el carrer de la Força que us portarà a la impressionant catedral de Santa Maria: al capdamunt de la seva escala gegantina, té la nau més ampla del món després de Sant Pere de Roma, ni més ni menys!

Llegir més

Si sou fans de la sèrie Joc de Trons d’HBO, us podeu divertir cercant les places, els carrers i els escenaris on es va gravar la sèrie.

En efecte, moltes escenes que tenien lloc a Port Royal es van rodar a Girona (a més de Dubrovnik a Croàcia). No us perdeu tampoc les muralles del barri vell i els 7 museus de la ciutat, com el sorprenent Museu del Cinema. Girona és una ciutat extremadament viva i animada i està plena d’atractius per captivar-vos…