Tipus d'allotjament
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Arribada Sortida
Capacitat
2 i més
Opinió dels clients
/10
Estada del al
Resposta del càmping
Carrega més opinions

Un càmping a Sant Pere Pescador, Costa Brava

Un càmping en plena vegetació
a la badia de Roses

Arribada Sortida
Inici / El càmping

Càmping amb accés directe a la platja de Sant Pere Pescador

El càmping

Els nostres clients són els qui en parlen millor!

“A l’Amfora la vida és fàcil, sempre hi fa bon temps, tot està disponible allà mateix, i amb quatre passes s’arriba a la bonica platja de Sant Pere Pescador al costat del càmping. Què més es pot demanar?”

Gloria
Girona, 28 anys
Un càmping
segur

Vigilància 24 hores perquè tothom passi unes bones vacances, amb tota la seguretat.

Tot
sobre el terreny

Aprofiteu la vostra estada, sobre el terreny teniu disponibles tots els serveis diaris.

Accés directe a la platja

No s’ha de travessar cap carretera per arribar a la platja: s’hi accedeix directament des del càmping.

El càmping compta amb el certificat europeu i EMAS, que premia la seva exemplar gestió mediambiental i les seves accions de conscienciació per la protecció del medi ambient.

El nostre enfocament experimental
Llegir més

El càmping Amfora, situat al privilegiat entorn natural de la badia de Roses a la Costa Brava, aposta pel respecte del medi ambient i el desenvolupament sostenible. Per això, certifiquem cada any el nostre sistema de gestió, que està inscrit al Registre Comunitari de Gestió Ambiental i Auditoria EMAS del Parlament Europeu (Reglament UE 1221/2009) i disposa del certificat UNE ISO 14001 des del 2015.

Un càmping a Catalunya realment
accessible
per a persones amb mobilitat reduïda

Llegir més

Com que tothom té dret a les vacances, el nostre càmping a Catalunya, amb accés per a persones amb discapacitat, disposa d’unes instal·lacions perfectament adaptades a les persones amb mobilitat reduïda. Tot l’establiment és accessible per a persones amb discapacitat. També hi ha un Tiralo, cadira de rodes dissenyada per poder gaudir de la platja, a la vostra disposició per facilitar-vos els desplaçaments.

 

Totes les piscines també disposen d’una cadira adaptada per facilitar l’entrada a l’aigua. Pel que fa a les activitats, l’espai de fitness compta amb una màquina de fitness per fer flexions de braços accessible amb cadira de rodes.

Llegir més

També oferim habitatges mòbils amb accés per a persones amb mobilitat reduïda: els Especial Club i Especial Premium s’han dissenyat per respondre a les necessitats de les persones amb discapacitat. Fets a mida, aquests allotjaments de categoria superior estan totalment adaptats per a la comoditat de les persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a les parcel·les, els blocs sanitaris de la zona estan tots equipats amb cabina de dutxa i lavabos reservats per a persones amb mobilitat reduïda. Us lliurarem una clau a la vostra arribada si voleu tenir-hi accés.

Si cerqueu un càmping a Catalunya per a persones amb mobilitat reduïda, l’Amfora és l’establiment ideal.

Mapa del càmping

Per orientar-vos bé!


Mapa
interactiu
Veure

Si voleu, sempre podeu agafar el cotxe,
però no el necessitareu!