Tipus d'allotjament
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Tots els parcel·les
Tots els allotjaments de lloguer
Tots els apartaments
Arribada Sortida
Capacitat
2 i més
Opinió dels clients
/10
Estada del al
Resposta del càmping
Carrega més opinions

Càmping a la Costa Brava amb animades vetllades

Agradables tardes d’estiu
Arribada Sortida
Inici / Vetllades i espectacles
Minidiscoteca
Les vetllades
El pub

Abans de la vetllada animada per als infants

La minidiscoteca

Llegir més

La vetllada de minidiscoteca és L’esdeveniment que no es poden perdre els més joves! Diverses vegades per setmana, el nostre equip d’animadors els fa ballar al ritme de les seves cançons preferides.

Aquest moment especial és l’oportunitat perfecta perquè els vostres fills es desfoguin i facin nous amics al càmping! Durant aquesta estona, els més grans es poden trobar per prendre una copa a la terrassa del bar, just al costat.

Música, ball, compartir moments… Teniu tots els ingredients per passar una bona estona amb la vostra família! Així que no dubteu a descobrir el nostre càmping de Roses i la seva vetllada de minidiscoteca!

Un càmping festiu a la Costa Brava

Els millors
vetllades d’estiu

Llegir més

No us podeu perdre en cap cas la vetllada de discoteca al càmping Amfora, un moment de trobada per compartir! Aneu a la terrassa del bar restaurant a l’entrada del càmping, just al costat de l’espai aquàtic i moveu els malucs amb les vostres cançons preferides!

So i llum, fum, pantalla gegant… El nostre equip s’està preparant per sorprendre-us… La nit de discoteca és un moment per a trobades i per pasar-s’ho bé amb tota la família!

Per al benestar de tots i per respectar la tranquil·litat del càmping, la vetllada de discoteca s’acaba a mitjanit. No obstant això, els que vulguin podran continuar la festa, ja que la discoteca està situada a quatre passes i està oberta fins a les 3:00 de la matinada!

Un càmping amb discoteca a la Costa Brava

El

pub

Llegir més

Let’s dance!
Qui diu “vacances” diu sovint “sense horaris” o, en tot cas, “despertar-se/anar a dormir tard”. I això és molt normal! Les vacances són aquell moment de l’any en què ens podem permetre el que no podem fer la resta de l’any. Com ara ballar fins a la matinada!

Doncs bé, el càmping Amfora és un càmping amb un pub discoteca. Us obre les portes cada vespre durant la temporada alta peruè tingueu uns records inoblidables de les vostres vacances a la Costa Brava!

Llegir més

Situat al costat del bar restaurant, permet continuar la vetllada fins a les 3:00 de la matinada. Comenceu amb un bon àpat a base, per què no, d’especialitats regionals elaborades pel nostre xef i després aneu a la pista de ball per cremar els excessos al so de les cançons més ballables!

El nostre pub, perfecte per als adolescents que es poden divertir tota la nit sense sortir del càmping, us convida a ballar tots els èxits de l’estiu, sense oblidar els èxits d’ahir i d’avui. Gaudiu d’una vetllada musical amb la parella, els amics o fins i tot la família amb els vostres adolescents i després torneu al vostre allotjament al nostre càmping amb tota la tranquil·litat.