Divertiu-vos en família al parc recreatiu del càmping

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Sensacions garantides al Park Amfi !

Segur que els vostres fills son fanàtics dels parcs recreatius i altres circuits d’aventures. El vostres càmping Àmfora els proposa viure aquestes experiències dins les nostres instal·lacions : correu a descobrir el Park Amfi !

Sobre una superfície de 700m2 absolutament tancada i amb l’única vigilància dels pares per tal de gaudir de moments en família, hi trobareu diferents activitats i tallers per els vostres fills de 4 a 13 anys.

El parc presenta 4 estructures :

  • El gran trampolí de 21m² permet als companys de l’Àmfora saltar, grimpar i jugar en colla. Un cop dins l’estructura, trobaran cordes de nusos, una xarxa per grimpar o pilotes per saltar. Sense oblidar els grans sacs amb la cara de la mascota del càmping i del parc : el nostre estimat Amfi !

 

  • A un altre punt, i a partir dels 4 anys, els menuts podran provar el circuit acrobàtic amb dos trampolins de 9 m² i 7 tallers.

Per accedir als trampolins, els nens hauran de passar les proves que aniran trobant als tallers.  Un dels dos trampolins té 2 cistelles de basquet desafiant als nens a encistellar tot saltant i fent acrobàcies.

Als 7 tallers d’agilitat, lúdics, pedagògics i esportius, hi ha troncs flotants, una xarxa vertical i uns barrils per passar-hi per dins rastrejant.

 

  • Descobriu ara el slackline : destinat als adolescents, aquesta corretja lleugerament elàstica és el verdader repte de l’Amfora. Tindreu l’equilibri suficient per no coure i avançar?

 

  • Finalment, la super tirolina que permet un desplaçament de 12m de llarg : adrenalina i sensació de velocitat amb tota seguretat !

Què espereu per venir a descobrir el Park Amfi ? Dins el recinte del vostre càmping favorit, us garanteix bons moments per total la familia !