No necessitarà un cotxe per passar un dia ple de diversió!

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Totes les activitats dins del càmping Àmfora

Totes les activitats dins del càmping Àmfora

Activitats per tota la família sense sortir del càmping 

Al càmping Àmfora no hi ha temps per avorrir-se. Petits i grans descobriran una gran varietat d’activitats dins del càmping, així doncs no caldrà agafar el cotxe per passar un dia ple d’aventures. I, amb el mar i la platja accessibles directament des del càmping, per què no iniciar-se en el paddle, kitesurf, windsurf o, fins i tot, el submarinisme i/o snorkelling?

Si prefereixen la terra ferma, descobreixi les nostres àrees de joc per nens, pistes esportives, sala de jocs o minigolf. Per els amants de l’aventura, el Park Amfi espera als petits (de 4 a 13 anys) amb diferents activitats que asseguren moments inoblidables en família. Per els més grans (a partir de 12 anys), el Challenge Park proposa una carrera d’obstacles i invita a tothom a posar-se a prova i passar-ho d’allò més bé. Descobreixi aquí les nostres activitats per tota la família, sense sortir del càmping!