Deisis portar per l'agradable ambient de la Florencia catalana.

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Girona, la Catalunya més autèntica.

Una ciutat plena de sorpreses, elegant i pintoresca a la vegada. 

Descubreixi una atmòsfera diferent durant la seva estada a la Costa Brava gràcies a l'Amfora, el seu càmping a prop de Girona

Com informació pràctica, la ciutat alberga l'aeroport més proper al càmping Amfora. A més, podrà fer totes les seves compres en el centre comercial Espai Gironès.

Pel que fa el turisme, la ciutat de Girona, creuada per el riu Onyar, té cert aire de Florencia, amb els seus xipres i les cases vermelles i ocres. Li encantarà descubrir els seus carrers i carrerons plens d'escales, especialment el carrer de la Força, que el portarà fins la impresionant catedral de Santa Maria. Al final de la gegantesca escala, descubrirà la nau més ampla del món desprès de Sant Pere de Roma, ni més ni menys.

Gràcies al seu càmping a prop de Girona, podrà visitar les muralles de la ciutat i els seus 7 museus, entre els que trobarem el sorprenent museu del cinema. Ciutat extremadament viva i animada, Girona s'omple de flor al mes de maig amb l'exposició "Temps de flors". No s'ho pot perdre!