Deixeu-vos anar a un moment de benestar

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Descobriu la sala de massatges del càmping Amfora !

El càmping Àmfora disposa d’una gran varietat d’activitats i animació a l’aire lliure però sabien que també poden gaudir de moments de tranquil·litat i relaxació? Aneu a la sala de massatges del càmping : la Laura els donarà la benvinguda amb un somriure i una gran varietat de propostes. Massatges, és clar, però també tractaments facials (possibilitat duo), manicura, pedicura, reflexologia, depilació. Podeu triar !

Tanmateix, la Laura us farà el seguiment dels vostres tractaments durant la vostra estada. Amb un ventall de serveis a partir de només 12€, no us en podeu privar ! Sense oblidar que us podeu beneficiar d’una targeta de fidelitat.

Per acabar, les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes disposen d’accés adaptat per accedir a la sala de massatges. Al càmping Àmfora, la sala de massatges i tots els tractaments que s’hi proposen, estan oberts a totes i tots !