Informació i consells turístics per les seves vacances a la Costa Brava!

Disponibilitat i Reserves
Benvinguts a Amfora

Tots els consells turístics sobre la Costa Brava.

Tot el que necessita saber sobre el turisme a la Costa Brava!

Estar ben informat és essencial per passar unes bones vacances. El nostre equip s'encarrega de proporcionar-li tota la informació turística sobre la Costa Brava per descobrir millor la nostre bonica regió. 

Pot triar entre una amplia gama de activitats: visites a monuments, esports, natura, cultura, descobriment de la gastronomia local... Hi ha per tots els gustos!

Segueixi els nostres consells i gaudeixi d'un entorn turístic excepcional!

El punt d'informació turística està just al costat de la recepció del càmping. El nostre personal coneix perfectament la zona i estarà encantat de guiar-vos durant les vacances en càmping a la Costa Brava.

També disposem d'una pantalla tàctil on podrà informar-se, fàcilment i en diferents idiomes, sobre les destinacions locals.

El quiosc de premsa li permetrà estar informat de les noticies. També podrà comprar  mapes de carreteres. En aquest punt d'informació podrà tanmateix adquirir un acces wifi per utilitzar a la seva parcel·la o allotjament. I si no disposa d’ordinador, hi tenim una zona internet a la seva disposició.

I per compartir els millors records de les seves vacances,  oferim una gran selecció de targetes postals. Per la seva comoditat, venem segells nacionals i internacionals i posem a la seva disposició una bústia.
 
Per acabar, hem preparat una selecció de records de la Costa Brava.