¡Tots els serveis per les seves properes vacances

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

¡Tots els serveis per unes vacances 4 estrelles a la Costa Brava!

¡Vacances 100% confort en el Àmfora!

Durant la seva estada a la Costa Brava, el nostre càmping 4 estrelles disposa de serveis per satisfer les necessitats més exigents. Descobreixi  la completíssima gama de serveis del nostre establiment 4 estrelles a Cataluña. Vacances tot inclòs li esperen al nostre càmping per a tranquil·litat de tota la família. Recepció, servei mèdic, supermercat, consells turístics, tot el que cal saber per la seva estada ho trobarà aquí.

Passi unes vacances 100% confort en el Àmfora. Perquè l’estiu a vora mar està bé però l’estiu vora mar amb tots els serveis de un càmping 4 estrelles a la Costa Brava, es encara millor.

Per gaudir de la seva estada al màxim, posem a la seva disposició tot un seguit de serveis: premsa, dos caixers automàtics, caixes de seguretat ...

Hi trobaran serveis de spa i bellesa i tot el que necessitin comprar al nostre supermercat obert tots els dies. Podrà fer la seva compra sense moure’s del càmping. A la nostra fleca hi trobaran tot un assortit per els seus esmorzars o pa del dia.

Dues bugaderies estan sempre a disposició al nostre càmping al Mediterrani. Els sanitaris estan adaptats per petits i grans. Tanmateix el nostre servei mèdic estarà a la seva disposició a diari.

Pel que fa la informació turística, tenim una oficina a la recepció dedicada a orientar sobre les activitats turístiques de la zona i a la reserva d’excursions. 

Si ens visiten en autocaravana podran buidar les aigües grises sense problema. Un servei automàtic de rentat de wc químic estarà també a la seva disposició.

Per acabar, no en oblidem de la zona internet.

Las vacances son per descansar i per això a l’Àmfora hem pensat per vostè en tot.