Un passeig pel parc natural dels Aiguamolls: idoni per als amants de la natura

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Excursions des del càmping: el parc natural dels Aiguamolls

Passejades amb bicicleta, a cavall o a peu, tot és possible!

Què tal unes vacances prop de la natura? Amb el càmping Àmfora això es troba a l'abast de la mà! El nostre càmping a prop del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà és el punt de partida ideal per gaudir de la bellesa natural de la Costa Brava.

El parc natural dels Aiguamolls, situat a deu minuts del càmping, posseeix diversos camins per fer senderisme. Els més experimentats i els esportistes aficionats estaran a gust amb els diferents graus de dificultat presents. El centre d'equitació del parc li permetrà igualment gaudir de bells paisatges mentre fa una passejada a cavall.

Però més enllà de com faci el seu recorregut, el Parc natural dels Aiguamolls és idoni per contemplar amb tranquil·litat la natura. La seva rica flora i fauna inclou cigonyes i flamencs, típics en la regió. Diversos observatoris es troben dispersos en els trajectes del parc, els nens sense dubte estaran encantats de descobrir-los en la seva companyia!