Recorri la Costa Brava en bicicleta gràcies als nostres itineraris

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Excursions en bicicleta des del càmping

Aventuris en bicicleta amb la seva familia o amics i recorri la regió 

Les vacances ens ofereixen l'oportunitat de fer exercici i turisme a la vegada. Per què no unir les dues coses? La seva estada a l'Amfora, càmping en la Costa Brava, és l'ocasió ideal per fer cicloturisme

Si no disposa de bicicleta pròpia, podrà llogar-ne una per hores, tot el dia o fins i tot una setmana. Un cop equipat es podrà inscriure en les diferents excursions que proposa el càmping i descobrir, amb els seus familiars, amics o veïns, els voltants de l'establiment. 

Els itineraris duren entre 3 i 4 hores,  i son aptes per tots els nivells. Inclouen una visita a Sant Pere Pescador, al poble medieval de Peralada, un recorregut vinícola (degustació inclosa) o una excursió al Parc Natural dels Aiguamolls. Els mercats típics dels pobles veïns son també una bona opció. Per a mes informació, d´itineraris:https://www.visitsantpere.com/ca/descobreix/rutes-a-peu-i-bicicleta/

Podreu llogar bicicletes de muntanya, per nens, tàndems o elèctriques … el que més us convingui. El Rent Bike de Sant Pere Pescador es troba just davant del càmping Àmfora, repara i subministra accessoris.

Per més informació contactar per WhatsApp: +34 6 42 26 89 63.

Sens dubte, diversió garantida amb els itineraris en bicicleta des del seu càmping Amfora!