Busca un càmping de qualitat a la Costa Brava amb animació? Benvingut a l’Àmfora

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Animacions per a tota la família!

Moments de diversió per a tota la família!

Descobreixi les nombroses activitats que proposa el nostre càmping a la Costa Brava amb animacions! El nostre equip d'animadors, poliglot i dinàmic, s'encarregarà d'omplir la seva estada amb diferents jocs i trobades, seleccionant les millors activitats perquè tota la família es diverteixi.

Només ha de venir a una de les piscines o a la platja amb accés directe des del càmping i triar entre les diferents animacions: jocs inflables, waterpolo, kitesurf, aquagym ... hi ha per a totes les edats i tots els gustos!

Aficionat a l'esport? Disposem d'una completa gamma d'infraestructures: pistes de tennis, camp de futbol, camp de vòlei, Park Amfi ...

A més dels diferents jocs i tornejos, els nostres animadors proposen diferents classes esportives: zumba, aquagym, ioga ... I l'equip li reserva també alguna que altra sorpresa durant les animacions nocturnes ...

Per descomptat, no ens oblidem dels més petits. El miniclub i el júnior club proposen nombrosos tallers especialment adaptats per als nens.