Competició i superació al càmping Àmfora

Disponibilitat i Reserves
Benvinguts a Amfora

Vacances esportives en un camping: El Challenge Park

El Challenge Park

Benvinguts a la nostra nova cursa d’obstacles lúdica i esportiva, disponible a partir de 8 anys. Un nou parc d’activitats ideal per superar-se a sí mateix i divertir-se. Sigui quin sigui el seu nivell físic, els reptes en forma de curses estan dirigides a tots. L’oportunitat de competir amb els seus amics, de superar límits personals i - per què no? - de batre el record de l’Àmfora.

S’ha instal·lat un circuit de set jocs:

  • Roll ‘n’ Roll: De ben segur el més difícil. Es tracta de mantenir l’equilibri sobre dos cilindres de diferents diàmetres. Boca avall sobre els cilindres, el jugador ha d’arrossegar-se per arribar a l’altre extrem. Per fer-ho més difícil, cada cilindre gira sobre si mateix. El jugador ha de desplaçar-se lentament i amb precaució, col·locant-se correctament sobre els inestables cilindres per tal de no caure i poder seguir avançant.
  • Els plans inclinats: El pla està separat en dos nivells per una franja vermella. La part baixa està reservada als principiants i la part alta als més experimentats. L’objectiu és llançar-se i saltar d’un pla a l’altre.
  • Els troncs infernals: Son como gronxadors que s’han de saltar, però compte, els troncs es mouen en totes les direccions ja que estan penjant unicament per cordes, de manera que l’activitat conservi la seva part esportiva … i una certa dificultat!
  • El Crawl Snake: Ambdós participants entren dins una gàbia de malla oberta de cada extrem. Han de pujar arrossegant-se amb l’ajuda d’una estoreta, per baixar després lliscant com si fos un tobogan. A la sortida, els participants surten del túnel i es dirigeixen cap a l’activitat  següent.
  • El Crazy Way: El que arriba primer a aquesta prova ha de córrer sobre una xarxa i baixar desprès, evitant els sacs suspesos i escalant una xarxa. En aquest jocs, els participants no competeixen en paral·lel sinó que fan curses entre ells. La dificultat és doble: mantenir l’equilibri en la seva pròpia trajectòria.
  • El Tyro Race: Desprès grimpar 2.50 m de malla inclinada, ambdós competidors van cap la politja de la tirolina i es deixen lliscar amb el cable.

Per acabar, els jugadors hauran de mantenir l’equilibri sobre dues bigues. El guanyador anunciarà la victòria a l’arribada.

Us hi atreviu?