Descobreixi Cadaqués, el poble en què va viure Salvador Dalí.

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Vacances en càmping a prop de Cadaqués.

Un poble ple d'art i d'història

Amagat entre les muntanyes, Cadaqués és una visita que no es pot perdre durant les seves vacances a la Costa Brava.

Principalment conegut per haver estat la llar de Salvador Dalí, aquest poble, anomenat la perla de la Costa Brava, fa honor a la seva reputació internacional.

Situat a menys de 45 minuts del càmping Àmfora, Cadaqués representa per als aficionats a l'art l'esplendor del moviment surrealista. La visita a la casa de Dalí, coronada pels seus famosos ous, és un increïble viatge a l'univers del pintor. Inesperada i atípica, la casa va ser construïda a imatge del seu amo.

El centre històric, típic català, sorprèn pel seu encant tradicional, creat per les llambordes i la muralla. Sense oblidar l'església, que dibuixa la seva majestuosa silueta a la vora del mar.

Cadaqués és també un lloc perfecte per gaudir de vistes espectaculars. Les aigües cristal·lines, entre el blau cel i el turquesa, donen a la badia un aspecte espectacular. Des del passeig, podrà admirar el poble i els vaixells que vénen a fer escala.

No ho pensi més i vingui a gaudir d'unes vacances en un càmping 4 estrelles a prop de Cadaqués, la Àmfora, i descobrirà les meravelles d'aquest poble.