Benvingut a la recepció del càmping Àmfora!

Disponibilitat i Reserves
Benvinguts a Amfora

Benvingut a la recepció del càmping Àmfora!

Estem encantats de rebre'l!

Sabem que les seves vacances comencen a l'arribar al càmping. Per això, és molt important per a nosaltres donar-li la millor de les benvingudes. Hospitalitat i disponibilitat són els valors que animen als nostres recepcionistes poliglotes durant tota la temporada.

Oberta durant tot el dia fins a les 21h (les 22h en temporada alta), la recepció del càmping és un lloc important per a tots els aspectes pràctics de les seves vacances. En arribar, els nostres recepcionistes li proporcionaran tots els documents necessaris, incloent el braçalet amb els colors del càmping que ha de dur posat durant tota la seva estada.

També hi trobareu dos caixers automàtics, una bústia i un quiosc de premsa així com una selecció de souvenirs que prolongaran la seva estada un cop acabades les vacances.

Aprofiti també per passar pel Punt d'Informació, situat just al costat de la recepció. Un equip bilingüe espanyol - anglès està a la seva disposició si necessita contractar el WIFI (de pagament), reservar la pista de tennis, demanar raquetes de ping-pong o els pals per al mini-golf ... I també per proporcionar-li els millors consells turístics i reservar per a vostè una excursió en vaixell.