A la nit, el càmping Àmfora proposa animacions per a tota la família

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Totes les animacions nocturnes del càmping

Les seves nits al càmping seran moments inoblidables.


En el nostre càmping amb animacions nocturnes a la Costa Brava podrà gaudir al màxim de les nits. El nostre bar-restaurant es convertirà en un dels seus llocs favorits durant la seva estada. Música, ball, trobades ... Grans moments en família, en parella o entre amics!

La piscina, il·luminada amb el seu joc de llums, és un lloc perfecte per a les nits d'estiu. Demani alguna cosa per beure i gaudeixi del complet programa de concerts i espectacles dissenyat pel nostre equip d'animadors.

Primera cita de la nit i la més esperada pels nens: la "mini-disco"! De 20h30 a 21h, els nens s'ho passen d'allò més bé ballant les seves cançons preferides.Ideal per acabar el dia i anar al llit amb un gran somriure ...

Després, a partir de les 22h i fins a mitjanit, comença la diversió per als grans. Les propostes són variades i per a tots els gustos: flamenc, música disco, acròbates, karaoke ...

La tranquil·litat dels nostres clients és molt important per a nosaltres. Per això les animacions a l'interior del càmping acaben a mitjanit. Però que no es preocupin els que vulguin seguir la festa perquè a tan sols unes passes del càmping hi ha una discoteca en la qual podran ballar tota la nit.

A la platja, el nostre bar-restaurant Tropic Beach també organitza vetllades inoblidables al costat de les ones.