Els allotjaments

Tot sobre el càmping

Informació Pràctica

¿A quina distància està el mar del càmping Amfora?

El càmping Amfora té un accés directe al mar, a la platja de Sant Pere Pescador.

Quantes piscines hi ha al càmping Amfora?

Al càmping Amfora trobareu un gran complex aquàtic, format de 4 piscines, tobogans i piscina infantil per als més petits.

¿Quins serveis hi ha disponibles al Càmping Àmfora?

Un restaurant, una bugaderia, servei mèdic, un mini supermercat, un centre d’estètica i massatge, tot això està a la seva disposició al càmping Àmfora.

Quines són les activitats que ens proposa el Càmping Àmfora per a nens i adults ?

Al càmping Amfora pots gaudir d’una verdadera estada amb família: Mini club per nens, parc aquàtic i programa d’animació adaptat a tothom.

¿Els animals estan autoritzats al càmping Àmfora?

Els animals estan autoritzats al càmping Amfora, concretament als bungalows SUNNY DOG hi ha les parcel·les. Han d’anar lligats amb corretja i han d’estar lligats a les parcel·les. Obligatori disposar d’un carnet de vacunes actualitzat.

¿El càmping Àmfora és accesible per a persones amb mobilitat reduïda?

El càmping Àmfora és accessible per les persones amb mobilitat reduïda gràcies a les seves diferents infraestructures: mòbil.homes amb accés adaptat, cadira adaptada per la piscina i sanitaris adaptats.

¿Puc practicar activitats físiques al càmping Àmfora?

El càmping us proposa diferents activitats físiques com el kite-surf, windsurf, recorreguts d’obstacles, zona esportiva equipada de material de fitness i molt més.

Com anar al càmping Àmfora?

Podeu arribar al càmping Àmfora amb tren fins l’estació de Figueres- Vilafant, amb avió fins a l’aeroport de Barcelona o amb cotxe des del Perthus 50 minuts aprox.

Pourquoi venir chez l’Amfora

Pagaments segurs

  • ANCV Connect
  • Master
  • Visa
  • PCIDSS