Obert del 23/04/18 fins el 28/09/18

Els 2 tobogans del càmping Àmfora !

 No us perdeu anar a l’espai aquàtic del càmping Àmfora : taronja i imponent, hi ha el doble i  vertiginós tobogan !

Ofereix a tota la família grans moments de relaxació .... i descàrregues d’adrenalina ! Us rebrà el nostre estimat Amfi : en vestit d’explorador tot controlant els tobogans i comprovant que tothom, petits i grans, en gaudeixin amb tota seguretat.  Ell ens ajuda a mesurar la mida dels infants, verificant que els hi és permès de pujar.

Si pugeu fins el cim del « Volcan Twist », el més alt dels 2 tobogans amb 8m d’alçada, tindreu una doble sorpresa : una magnifica panoràmica de la badia de Roses i un cop llançats, un aterratge en el  space bowl en forma de volcà invertit. Quantes voltes sereu capaços de donar abans de caure a l’aigua?

No cal enfilar-se a les altures per gaudir d’aquesta impressionant instal·lació ja que, una mica més baix,  al « Amfi Splash », podreu pujar fins a 3 metres ... i lliscar en sec (es podria dir !)  amb una gran rialla.

Entre els 2 tobogans, les piscines de l’espai aquàtic del càmping Àmfora us esperen. Per descansar, trobareu un bon grapat de gandules a la zona amb arbres i ben ombrejada.