Menú

El millor càmping per els nens a la Costa Brava, es l'Àmfora!

Information on Covid-19
Disponibilitat i Reserves

L’Àmfora és el paradís dels nens!

Als seus fills els hi encantarà l'Àmfora ...

El nostre càmping per a nens a la Costa Brava és perfecte per a unes vacances en família! Tot està pensat per al benestar dels petits ... i la tranquil·litat dels grans.

En el programa d'animacions, els més esportistes trobaran nombroses activitats: ping-pong, dards, minigolf, futbol, bàsquet, petanca ... A més, Amfi, la nostra mascota, pot aparèixer en qualsevol moment per participar, jugar i fer-se fotos amb els nens . 

Les nostres activitats també estan pensades per als artistes. N'hi ha per tots els gustos: tallers de pintura, maquillatge, manualitats al miniclub ... Tot això sempre en companyia d'animadors qualificats i poliglotes. Sense oblidar les rialles i balls en les nits de mini-disco!

Y el PARK AMFI, instal·lacions pensades per petits i grans.

El complex aquàtic disposa d'un tobogan a la piscina dels petits, d'un riu artificial, de cascades ... Durant la temporada s'organitzen animacions aquàtiques per als més grans. A la platja, un equip de socorristes s'ocupa de la seguretat de tots.
Per a la seva comoditat, hi ha sanitaris per a nens amb instal·lacions especialment adaptades i tot el càmping accessible fàcilment amb cotxet. Una sala de jocs i una zona de tobogans i gronxadors completen les nostres instal·lacions per a nens.
Finalment, el nostre restaurant proposa deliciosos menús especials per a nens ... demaneu el Amfi Especial Kid!!!!

El lloc perfecte per a unes vacances en família és el Àmfora, càmping per a nens a la Costa Brava