Explori la Costa Brava des del Càmping Àmfora

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Visiti els voltants del Càmping Àmfora!

 

L’entorn entre terra i mar 

Admiri la riquesa de la Costa Brava durant la seva estada en el nostre càmping. Tota la bellesa de la Costa Brava mediterrània, des de les altures a la vora del mar, l’espera per que la descobreixi.

El nostre càmping està situat a Sant Pere Pescador, un petit poble molt a prop del Parc Natural dels Aiguamolls. Amb infinitat d’espais verds, és conegut pels kilòmetres de sorra o la pràctica d’esports nàutics a la platja.

Al seu voltant, pobles que no necessiten ser presentats, Cadaqués, Roses, Figueras; i per descomptat Barcelona. Altres llocs d’interès son igualment recomanables com el Cap de Creus, les Illes Medes o les ruïnes romanes d’Empúries.

Visiti els racons més salvatges de la nostra bonica regió des del nostre establiment a la vora del mar. Les excursions en bicicleta així com les passejades en barca per la costa, son perfectes per descobrir l’entorn; no ho dubti més i reservi on line la seva estada en el nostre càmping.