Els nens adoren l’Amfi i el Puppy, les mascotes del càmping Àmfora

Disponibilitat i Reserves
Reserves 2024 : Mobil-homes i Bungalows el 06/11 - parcel·les amb sanitari individual el 13/11 - Parcel·les estàndard el 20/11.

Vacances en família amb l’Amfi i el Puppy, les mascotes del càmping

A la Costa Brava viu un singular i encantador drac… 

La nostra mascota AMFI li dona la més cordial benvinguda al nostre càmping a la Costa Brava. Visqui inoblidables moments en la seva companyia i junt amb els més petits de la casa. 

Però primer de tot, els presentem la nostra mascota. 

Hi havia una vegada un drac bebé de nom Amfi que vivia en el planeta Amforaturn. Un dia, ja més gran, va decidir deixar el seu planeta natal per instal·lar-se a la  nostra estimada Terra. Empès per una forta ventada de tramuntana, Amfi arribà un càlid i  assolellat dia al Càmping Amfora. 

Després d'aquest llarg viatge, Amfi va arribar una mica cansat. Els seus companys de l'Amfora van  decidir ajudar-lo a recuperar-se amb les millors carícies i cura. Així, ara, Amfi està totalment recuperat i s'esforça en fer-vos passar unes vacances  familiars inoblidables. 

No esperi més i que comenci la diversió!

... i té un nou amic!

Durant les vacances d’hivern, l’Amfi viatja per tot el planeta i ha descobert moltíssimes cultures i coses noves: a Tailàndia, va aprendre a menjar (i apreciar!) insectes; va nedar entre balenes a Tahití; esquiar als Alps; a Cuba li van ensenyar a ballar salsa, etc. Però el que més l’ha marcat és la trobada amb l’inquiet Puppy.

Fou durant una excursió al desert del Sàhara, sota un sol sufocant,  que l’Amfi, exhaust, deshidratat i sense aigua, va conèixer el Puppy. Quina emoció!

Mentre passejava en camell, l’Amfi va veure una estranya bola taronja rodant cap a ell des d’una duna llunyana. Primer va pensar que era una bola de foc que queia del cel. Malgrat l’esgotament, baixar del camell i va sortir corrent molt espantat.  De sobte, la bola de foc se li va tirar a sobre i el va fer caure. L’Amfi es va espantar tant que va quedar inconscient.

Al cap d’una estona, una sensació refrescant i agradable el va despertar: la bola de foc era en realitat el Puppy, i li estava llepant el nas! El graciós gos li va donar aigua i l’Amfi es va aixecar com nou. Llavors, el Puppy li va explicar la seva historia: al seu planeta Puppiter va sentir la necessitat i el desig de descobrir mon. Però va calcular malament la trajectòria de la seva petita nau espacial i aterrar al bell mig del desert!

Des d’aquell dia, l’Amfi i el Puppy es van fer els millors amics del mon. Ja no es van separar i van seguir viatjant i descobrint noves terres. A la primavera, l’Amfi va invitar el seu nou amic al càmping Àmfora on viure noves aventures i presentar-li els seus joves amics. I al Puppy li van agradar tant els petits campistes de l’ Àmfora que decidí fer la temporada cada any amb l’Amfi!