Obert del 23/04/18 fins el 28/09/18

El cicloturisme

Per vacances, com sabem, ens agrada fer la migdiada i relaxar-nos al màxim. Tanmateix per els més actius (i valents), el càmping Amfora proposa descobrir en família i a dues rodes els paisatges més bells de la Costa Brava. 

¿I si poguéssim mantenir-nos en forma tot divertir-nos passejant en bicicleta? Un gran nombre de circuits de diferents nivells per l’Empordà, estan clarament detallats en el mapa gratuït que trobarà a la recepció per explorar els territoris que voregen el  seu càmping. Just davant del seu càmping, l’empresa "Rent Bike" lloga bicicletes de diferents tipus (ATV, bicicletes elèctriques, tàndem, scooter elèctric ...) per gaudir-ne grans i petits. Aquesta empresa ofereix també un servei de reparació amb una amplia gama de peces específiques. "Rent Bike" també organitza sortides en grup. 

Gaudeixin de la costa fent un passeig a la vora del mar i respirin a ple pulmó la brisa marina. També poden visitar el Parc Natural dels Aiguamolls, per tenir un veritable contacte amb una natura salvatge i intacta. 

Així doncs, no dubti més i gaudeixi d’unes vacances actives gràcies al cicloturism a la Costa Brava...¡En el càmping Amfora, és clar!